Bright Lights

Feels like my clocks run out. I can only see when I'm looking down. Trying to find a way to get out of this guillotine. I can't go through another day without wishing my whole life away. I'm starting to lose my faith in reality. This time I had enough. I'm putting my hands up. I hate the way Im feeling lost in my own succeed.

Inget bråk är viktigare än vänskapen

Har du verkligen ingenting att säga? Inte ett enda ord? Jag blir dum i huvudet av att inte veta, veta vad det är du vill, vad du egentligen menar. Jag vet att jag inte är världens trevligaste människa jämt, men det kan ingen vara. Men jag förstår inte, är du för stolt för att erkänna att du gjort fel? För stolt för att be om ursäkt? Förlåt är inget ord jag kastar omkring mig och jag tänker inte be om ursäkt för det jag sa, för alltihopa var sant. Allt jag vill ha är en förklaring, blir dum i huvudet av att inte veta.

Ingenting går in i en flaska som är full


Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv



Jag är alltid den som är vaken, jag låter aldrig någon se mig sova, det är något med det som skrämmer mig, vad någon kan göra med mig när jag sover, vad någon kan se. Jag är rädd för att somna, rädd för sömn som bevakas och lämnas i någon annans makt. Jag är fobiskt mörkrädd trots att jag vet att det inte finns något där


RSS 2.0