nostalgi



"In pain you seek, all that you need. When you decide, when all is said and done, you'd laugh it off and run. In time you seek, what you get from me. I should've known we could have made it through. But that's just Ego You.

Time will show and time will tell what you need to make it well. Time will show what I know if I let you go."




En tom kall blick var allt som behövdes för att förstå att du inte kommer ihåg

Funderar varför jag lever ett liv jag inte orkar med. Det är vad jag hatar mest hos mig själv.
Min svaghet.




Vi måste sluta låtsas som att vi inte bryr oss, för egentligen bryr vi oss mer än vad vi borde.

Vet ni att det jag fått nu, det som jag har, att det har gett mig stöd? Ser ni inte hur jag lägger allt bakom mig? Inte för att aldrig mer se, eller minnas. Utan bara för att glömma bort det för stunden. Men ni bara slänger fram allt igen, ni gräver fram det jag grävt ner.

everytime I turn around and look back,
there's just pain-.


Love is supposed to be unconditional, & my love for you is


Jag sprang barfota i snön på nätterna den vintern, försökte kväva de skrik som aldrig tystnade.

Kan man mäta kärlek? Väga den? Hur många gram skulle man isåfall klara sig på för att inte gå under?


I need to get back to the place were I belong


Det kanske kommer en förändring

Man glömmer att nätterna är korta och sömnen den bedrar mig med min hjärtesorg. Men älskling, i natt kom du tillbaka och allting var förlåtet i en sällsynt lycklig dröm. Och just i ögonblicket när jag vaknar hänger skuggan av hoppet kvar i mina rum. Älskling, jag vet att du är vaken. Signalen når din del, av världen men får inget svar. I värmen står luften dödligt stilla Tänk om du kunde se hur processen tappar fart.




I know my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes


De enda som aldrig sviker

"Det kallas chocktillstånd när orden bränns inpå bara skinnet och gång på gång mot asfalten. Varför skrapa kinden mot väggarna, klämma fingrar i dörrarna när benen alltid bär tillbaka hit för att presentera ett svin. Det kallas chocktillstånd när tankar känns och skär som bitar av glas. Små, små sår under linningen. Varför är du som jag mot väggarna, står tvekande vid dörrarna när benen alltid skakar dig tillbaka hit för att presentera ett svin"



Jag behövde inte vara din hjälte längre



Vi kan gå och låtsas som allt är som det var. Vi kan skriva lustiga meningar & skratta åt det från varsin lysande skärm. Nästan ha roligt tillsammans igen, men vi förstår. Inget hände men allt kom till ett slut


You are a shooting star, thats why you are my favourite



Jag trodde aldrig att saknaden kunde dyka upp så fort. Jag trodde jag hade gått vidare, sytt ihop mina sår och fått ärren att blekna. Jag kunde till och med känna mig lycklig vissa stunder. Jag skrattade mig igenom sorgen och det var väl där det gick snett. Man måste låta läkandet ta sin tid man måste våga gråta man måste släppa ut all ilska för att kunna gå vidare. Nu flera månader senare så är jag fortfarande så jävla kär, jag har bara förträngt det. Så idag när jag läste en gammal msn konversation insåg jag hur ledsen och arg jag egentligen är.


Ironiskt nog kan jag inte älska utan att tveka

Jag önskar att jag kunde sluta kväva mig själv i kuddarna i väntan på att dina andetag ska visa tecken på något som är äkta. Vill strypa all ångest och bara få känna att jag är mer än luft, mer än en kropp och ett trasigt leende. Jag vill att du ska låta bli mig om du inte kan ge mig mer av dina leenden, de som visade din översta tandrad precis lagom mycket för att placera fjärilar i min mage. Jag vill att du låter bli mig om du inte vill ge mig mer än det dom ger mig.




På ett papper någonstans finns domen som föll på mig

Jag insåg att jag inte hade kraften kvar att stå på mina ben, insåg att det inte fanns någon tillräckligt nära som kunde rädda mig från den kalla asfalten heller, insåg att jag var på väg att falla. Men jag förstår varför, vet varför jag inte har någon kraft kvar. Kurade ihop mig, försökte sätta ihop mig själv igen, höll mina händer om mina knän, som om jag höll fast mig själv för att inte gå sönder. Och den smärta som exploderade inom mig, den var obeskrivlig. Och tiden, den stod alldeles still, och det kändes som jag föll i en evighet. Blundade, blundade så att all mörker skulle omsluta mig. Och inom mig, så var mörkret redan där.


RSS 2.0