Som när man är oskyldig och alla vittnen pekar ut dig




" allt kommer bli bra vännen. "



 " Men så e livet här i mexitegelns värld.
Inga öppna dörrar för inget lever där,
förutom ondskan som gör minuterna till timmar.
Hon ler ju alltid men allt e inte guld som glimmar.
Ibland känns de dock som hon vill säga nå’t,
men utan hennes ord finns inga bevis så.
En massa tankar om vad svinet gör henne,
förstör henne, man tänker fan om han rör henne.
Men det är vardagsmat i detta land av hat,
där alla bryr sig så länge det är tomt prat.
För ingen vågar mer, men gärna frågar mer
och pratar högt om helvetet, det plågar er.
Men det e ju fortfarande hon som får stryk då
och det e ju fortfarande vi som bara typ står,
där och tittar på men så e Svenneland.
Ingen ser, ingen hör, ingen känner skam.
"


Så jag hör att du förklarat krig mot kärleken

Jag låser in mig, drar ner persiennerna och slänger världen på högen utav saker jag bojkottar, jag duckar för alla speglar och blundar så hårt jag kan och försöker glömma - men hur kan man glömma sig själv?
Och jag vet att andra har det värre men hur kan man känna sig såhär grå? 



trodde aldrig att någon kunde svika mig såhär mycket

Kommer jag någonsin våga lita på någon så pass mycket igen..

You're gonna catch a cold, from the ice inside your soul

Jag vet ingenting längre... besviken

Tonight I leave my world behind


Vart jag mig världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig


Bilarna kör nästan över mig men jag märker inget

Kalla mornar, den grå halsduken har hittat sin plats runt min hals igen. Vill strypa mig själv vissa gånger, och ibland vill jag bara lägga mig ner i svalt gräs eller kanske låta en hjärnkirurg öppna min hjärna och tömma den. Skriker åt min psykolog att jag klarar mig själv men ärligt talat så klarar jag mig inte över huvud taget. Inte själv och inte med hjälp.
Anstränger mig. Försöker verkligen. Men jag är bara så trött på allting så jag sitter och pratar om att skriva in mig själv. 
Ta någon sorts paus från det som gör mig trött och arg och ledsen.

\\\\\\\ «


Det är inte lätt när det är svårt


I wish, so bad, that my feelings are making fun of me

".. ska jag ge någon gata ditt namn " Ligger i sängen och tittar på Dear John om och om igen, funderar över om sådan kärlek verkligen finns påriktigt, och att jag hittat någon jag vill dela den med. Men ingen som vill dela den med mig. Hoppas och vill att mina känslor bara driver med mig, för jag orkar fan inte gå igenom det här en gång till

thug life

"Barnmisshandel innebär att barn utsätts för våld, kränkning eller vanvård av vårdnadshavare eller annan vuxen person. Barnmisshandel kan ibland vara svårt för utomstående att upptäcka. Grund för misstanke om att föräldrarnas förklaring till hur ett barns skada uppstått inte verkar rimlig, eller om förklaringen ändras. Barn som för sin ålder är ovanligt oroliga, oregerliga eller svåra att kommunicera med är också oftare utsatta för misshandel."

/////////////

Röker alldeles för många cigaretter som vanligt och det känns som om tjäran sätter sig i hjärtat och inte på lungan. Tjäran tätar ihop mitt hjärta så att det krymper, drar ihop sig. Så att ingenting ska få plats där.
Jag vill skrika rakt ut i natten men då skulle jag väcka mer än det som vaknat inom mig. Allting jagar mig och får mig att hamna i fosterställning på golvet, i sängen. 

Lyssnar på Kapten Röd dag ut och dag in. Jag skriker och är arg och hatisk och jag förstår inte hur någon orkar med mig, men de finns. Vi pratar om framtiden, vi pratar om nuet. Ibland får han mig att le och jag hoppas han känner sig bra då. För just nu vill jag inte le åt någonting.


Vi går ut och brinner upp i natten

Drömmer om monster som river sönder staden, har bara en cigarett kvar att stilla med. Andas tyst, jag kanske inte märker av mig själv då. Igårnatt var en sådan där natt då jag önskar att jag hade någon hos mig, jag behövde någons omfamning, jag behövde en kyss i pannan och jag ville dra mina fingrar igenom någons hår.

Döden finns inte utanför, den är inom mig


weheartit

Steget måste tas. Vi vet, men ingen vågar. Snart är det för sent

Vill gömma mig bland morgonens dimmor, längtar till att få krascha på den mest underbara av ställen. Fryser. Har ont i magen. Vet inte om det är fysiskt eller psykist, så jag klär på mig en tjock stickad tröja och halsduken medans andra går klädda i t-shirt. Att tro på att någonting ska bli bra är dumheter. 

Fyllde 15 för ett tag sen.
Ett år äldre men inte ett år gladare/klokare/vettigare.


RSS 2.0